Erhverv

Kustomhouse henvender sig også til bygherrer og investorer. Der lægges vægt på kvalitet og et eksklusivt look, der er tilpasset præcist og med respekt for ejendommens historie og arkitektoniske udtryk.
Vi leverer totalentrepriser indenfor alle former for interiør. Både kontorborde, reoler, garderober, baderum og køkkener m.v. Vi vægter altid kvalitet og eksklusive materialer højest, og sammen med kunden skaber vi kreative løsninger til indretningen. Vi leverer både til projektsalg, typehuse, renovering og nybyggeri m.v.

Erhverv

I Kustomhouse satser vi på skandinavisk design og kreative løsninger. Det går derfor igen i alle vores erhvervsløsninger, hvor det solide håndværk er i centrum.

Vi leverer totalentrepriser indenfor alle former for interiør. Både kontorborde, reoler, garderober, baderum og køkkener m.v. Vi vægter altid kvalitet og eksklusive materialer højest og sammen med kunden skaber vi kreative løsninger til indretningen. Vi leverer både til projektsalg, typehuse, renovering og nybyggeri m.v. Kustomhouse har en lige fordeling mellem erhvervs- og privatkunder.