KØKKEN

Kustumhouse er lig med snedkerkøkkener i kompromisløs kvalitet. Køkkenerne bliver designet på danske tegnestuer og produceret på danske fabrikker i rå og ædle kvalitetsmaterialer, der trækker tråde tilbage til oldtiden, og den barske nordiske natur.

Skræddersyet køkken

Hos Kustomhouse skaber vi unikke løsninger til dit hjem.
Vores vigtigste opgave er at forvandle jeres drømme til en realitet.
Jeres Kustomhouse køkken skal være lækkert, personligt og gedigent håndværk, dog først og fremmest et køkken I kan leve i. Jeres køkken skal opfylde de krav, I stiller til hverdagen.
Vi starter vores fronttykkelse på 22mm, og vores skuffer er af massivt egetræ.
Der er ingen begrænsninger for træsorter. Fineren bliver påført af udlærte snedkere på vores danske fabrik og sorteret i hånden ud fra planskåret træ, så udtrykket altid er harmonisk. Et Kustomhouse køkken kommer gennem hænderne på faglærte stolte snedkere, som sikrer Jer et køkken udover det sædvanlige.

vores miljøer

Hos Kustomhouse arbejder vi med syv forskellige grundmiljøer.
Hos Kustomhouse finder du syv grundmiljøer, som du kan bygge videre på i forhold til dine ønsker. For at hylde vores nordiske rødder er vores forskellige køkkenmiljøer opkaldt efter det oldnordiske sprog Norrønt.
EIK – et råt, urbant og autentisk køkken.
ELDR – æstetiske og enkle linjer. Et maskulint køkken lavet af gamle nordiske træsorter som f.eks. elm.
ÁST – romantisk, feminint og herskabeligt – et herregårdskøkken lavet af holdbare materialer, der kan bestå i århundreder.
LITR – et køkkenmiljø til den moderne, passionerede og stilbevidste. Enkelt og stramt design, der ændrer karakter alt efter hvilken farve, der vælges.
STEINN – en innovativ og spændende serie med f.eks. marmor på lågerne.
MÁL – et slidstærkt og solidt køkken, der kan tåle at blive brugt. Oplagt til børnefamilien eller den professionelle kok.
UNA – Enestående og enkel. En robust klassiker der aldrig går af mode.