Kompromisløs kvalitet fra inderst til yderst…

Hos Kustomhouse er ALT muligt i tilblivelsen af dit drømmekøkken. For os er mottoet “No limits”, og det skal tages helt bogstaveligt. Hvis du har lyst, så kan du f.eks. selv få lov til at besøge vores stenleverandører i Italien og udvælge den marmor, der har lige netop de rå streger og fine nuancer, der skal til for at gøre din bordplade til noget helt specielt. Vi er også specialister i stentyper og læder. Hvorfor ikke tænke bøffellæder på gulvet? Det er slidstærkt, giver en god akustik og kan matches med skabsfronter i krokopræget handskelæder.

Besøg et af vores showroom, hvor du finder et bredt udvalg af træsorter, sten, læder og marmor, så du kan se og mærke naturprodukterne, der er værd at drømme videre ud fra og samtidig få professionel sparring fra vores konsulenter, der har erfaring med materialerne.

Tips fra indretningseksperten

Henriette Westenholz, indehaver af Westenholz Interiors

“Samtale-køkkenet” hitter stadig, og alt er i dag tilladt, blot man ikke går på kompromis med funktionaliteten. Aldrig før har vi i Danmark inviteret så mange forskellige materialer sammen i jagten på den indretning, vi ønsker i køkkenet. Træ møder galvaniseret messing og beton. Lakerede flader blandet med læder. Marmor som bordplade stormer også frem med sit personlige look og valget af skabsknopper og håndtag, er idag som det lækre slips til jakkesættet – der er uanede muligheder”.

Arkitektens anbefalinger

Guide

Praesent non dolor efficitur, lacinia dui volutpat, elementum lacus. Praesent sit amet risus semper, iaculis enim in, bibendum nibh. Maecenas quis venenatis ipsum, id hendrerit ligula. Donec a sem ut erat molestie feugiat ac ut elit. Proin consectetur nulla et ex molestie, quis semper nibh dignissim.

Snedkerens gode råd

Tommy Brock

“Et snedkerkøkken er som et nyt produkt med gamle værdier. Der er en historie i køkkenet og arbejdet, der ligger bag, som kunderne fascineres af. Vi er gået fra masseproducerede fabrikskøkkener tilbage til køkkener af godt håndværk, hvor materialer og kvalitet forenes. Træet bliver parret, så det passer sammen og skaber en ro på overfladen. Og der bliver lagt vægt på udvælgelse af træ, finér og farver, hvilket gør hvert køkken unikt.”

Vores materialer

Hos Kustomhouse får du adgang til materialer, som du ikke finder hos andre køkkenfirmaer. Vi har håndplukket leverandører, der kan levere den høje kvalitet, som vi stræber efter. Vi arbejder primært med naturmaterialer som f.eks. træ, sten og læder. Vores tilgang til materialevalget er som alt andet hos Kustomhouse, at ALT kan lade sig gøre. Vi vil dog naturligvis bringe vores erfaringer i spil, så du får kvalificeret rådgivning og løsninger, der er langtidsholdbare.

LÆDER

Granit er et anderledes, smukt og individuelt materiale, der kommer i alle naturfarver. Det er en smuk, tidløs og meget nordisk løsning. Stenen har den fordel, at den der både syre- og varmebestandig og derfor tåler den daglig brug. Granit fås i alle størrelser og farvenuancer.

BETON

Beton er blevet yderst populært til indretning. Årsagen er, at det danske firma Contecprefab A/S er lykkedes med såkaldt højstyrke beton. Kustomhouse får leveret betonbordplader m.v. direkte fra firmaet. Højstyrke-beton giver en masse fordele i indretning, idet det er tættere end andre materialer og dermed stærkere. Tidligere var beton et materiale, der efter en tid gav sig en smule og dermed var årsag til buer og revner på eksempelvis køkkenbordet. Sådan er det absolut ikke mere og beton er i dag et materiale, der for alvor er blevet populært til køkkener, baderum mv.

MARMOR

Marmor er for alvor på vej tilbage i både køkkener, badeværelser og almindelig indretning. Marmor er en natursten, der altid giver et eksklusivt look i ethvert rum. Marmor er utroligt slidstærkt og fås i næsten alle farver. Marmor leveres blandt andet fra firmaet Borderstone, der bl.a. importerer marmor fra Iran.

GRANIT

Et af de materialer, man kan blive overrasket over i både køkkener og baderum, er læder. Det ser helt fantastisk ud som både backsplash, væg eller gulv – og i dag er man blevet så dygtig til at lave læder modstandsdygtigt, at det sagtens tåler både vand, mad og olie ved daglig brug. Det er det hollandske firma Alphenberg, der står bag de helt fantastiske muligheder med læder i ens indretning. De leverer læderfliser til al slags brug, uanset om det er til låger, emhætte, væggen eller gulvet. Udvalget er enormt, og som man kan se på billedet, ser det fantastisk ud også på køkkenskabe. Alle læderfliser er behandlet med både voks og parafin og tåler derfor alt. Du kan se meget mere på alle mulighederne på firmaets hjemmeside www.alphenbergleather.com – eller lade dig inspirere ved et møde med Kustomhouse, der kender alle mulighederne.

QUARZITE

En af de nyere natursten, der er dukket op i indretning til køkkener, da stenen ligesom granit giver en masse fordele. Quarzite og granit er begge meget hårde sten. Quartzite har det plus, at den har fremragende egenskaber til ikke mindst køkkener. Stenen er ekstremt modstandsdygtig over for syre og ridser. I skønhed kan den sammenlignes med marmor og er i sin reneste form hvid. Men den fås naturligvis i mange nuancer, og vi glæder os til at vise dig mulighederne.

LAKEREDE OVERFLADER

Lakerede overflader er altid en flot og praktisk løsning. Det kan laves i alle farver og fremstår altid skarpt. Sådanne overflader er mere modtagelige overfor ridser end andre materialer. Men med samme trækerne som ved finerborde, leverer vi de stærkeste løsninger med præcis rådgivning om vedligeholdelse. Den største fordel er, at lakerede overflader kan laves i alle farver indenfor både NCS- og RAL-farvesystem. Dermed kan alle ønsker opfyldes.

FINER-OVERFLADER

Finer-overflader er en fremragende, stærk og smuk løsning i al indretning. Med eksempelvis sort olie, der med sikkerhed bliver en stor-sællert, får man en masse liv i det valgte træ, og udviklet en unik glød og varme, der bidrager til det samlede indtryk. Løsningen understreger vores skandinaviske tilgang til design og et meget naturligt look.

EG

Det er ikke tilfældigt, at den klassiske nordiske eg er brugt som materiale i en masse af de største danske design-møbler. Det er altid smukt træ, og så er det hårdt og kan tåle utrolig meget. Træet har smukke, synlige strukturer og fremstår altid originalt. Med patina bliver det kun smukkere. Eg er en tidsløs træsort, der med den rette behandling og vedligeholdelse vil fremstå flot og slidstærkt år efter år.

BELYSNING

Lys er ikke bare lys i ens indretning. Det skal bruges intelligent, så det både skaber miljø og stemning samtidig med funktionalitet. Det er altid individuelle løsninger, der skal ses på, da enhver opgave er ny mht. hvordan man bruger lamper, farver, skinner og lysstyrke. Hvert nyt rum har altid forskellige vinkler og muligheder, hvorfor det er vigtigt nøje at overveje, hvordan man lyssætter sin indretning. Vi kan hjælpe med at skabe det rette lys til de nye omgivelser.

CORIAN

Corian er et kompositmateriale af blandt andet kvarts og acryl. Corian har den store fordel, at det findes i et stort udvalg af farver. Det kan tilpasses perfekt til ethvert design og ønske. Og man kan lave alle de vinkler og hjørner, men har behov for, med helt usynlige samlinger. Det er et yderst fleksibelt og slidstærkt materiale. Corian er ikke varmebestandigt, men kan slibes og vil derfor altid kunne bringes frem til oprindelig og perfekt stand. Vi rådgiver naturligvis om vedligeholdelse mv.