VI er Kustomhouse

OVE TERKILDSEN

Ove har over 20 års erfaring i at skabe det helt rigtige køkken udfra enhver kundes ønsker og behov. Ove er omhyggelig, detaljeorienteret, forudseende og altid løsningsorienteret. Ove ved, hvad der fungerer godt sammen – og hvad man skal passe på, når man indretter sit drømmekøkken.
Mail: ote@kustomhouse.com

MARTIN BUTINA

Martin har over 18 års erfaring i at lave eksklusive køkkener. Han har både arbejdet som indretningskonsulent og forretningsfører og er i dag kreativ konsulent i Kustomhouse. Martin har stor interesse i at bruge alternative materialer, og han følger derfor alle de nyeste trends indenfor både design og materialer.
Mail: mrb@kustomhouse.com

LARS LJUNGMAN

Han har stor erfaring i alle former for indretning, og han elsker at give kunden inspiration til den rette løsning. For Lars er samspillet med kunden og den effektive planlægning vigtig for at sikre, kunden får det, han/hun ønsker – og han finder sin motivation i at enhver kunde får den løsning, der holder både nu og i årene fremover.
Mail: lju@kustomhouse.com

NIELS PETER NIELSEN

Niels Peter har over 15 års erfaring i køkkenbranchen med indretning, materialevalg og helhedsløsninger. Det vigtige i enhver rådgivning af kunder er for Niels Peter, at kunden får den rette vejledning til at vælge de materialer, der arbejder godt sammen. Han ser helhedsløsningen og skaber overblik, når kunder ønsker eksklusive løsninger med mange materialer.
Mail: npn@kustomhouse.com

ATHENE VISTISEN

Athene har en stor passion for indretning og har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste boligtrends. Hun er igang med en uddannelse som indretningsarkitekt og bruger i Kustomhouse sin uddannelse til at hjælpe kunder med alle de ønsker, de måtte have til indretning, interiør m.v. Hun finder inspiration til nye materialer både på de sociale medier og på rejser til eksklusive boliger i ind- og udland.
Mail: avi@kustomhouse.com

PETER DAHL

Gennem 16 år har Peter stået i spidsen for førende køkkenvirksomheder og opbygget en solid erfaring i både køkkenindretning og boligdesign til private. Peters ønske er altid at lægge vægt på, at enhver kunde får så kyndig rådgivning og vejledning, at de træffer de valg, de også er glade for senere i livet. 
Mail: pcd@kustomhouse.com