SPARRING

Uanset om det gælder en kogeø i køkkenalrummet eller en totalløsning og make-over af entre, bad, køkken og soveværelse, er vores team af dygtige arkitekter og håndværkere klar til at sparre med dig, så dine projektønsker bliver realiseret på bedst tænkelige måde – vel at mærke uden at prisen stikker af.
Både i vores showroom i Amaliegade 12 i København og i vores forskellige afdelinger kan du få solid, professionel sparring. Vores arkitekter og kreative indretningskonsulenter kan med deres faglighed hjælpe dig til at virkeliggøre dine drømme og ideer.

Kustomhouse tilbyder en række “standard-miljøer”, som du kan udvikle dine ideer ud fra – men vi er i den grad også friske på nyskabende opgaver, skæve mål og opgaver udover det sædvanlige. Sammen finder vi frem til netop den indretning, du selv ønsker og i de materialer, du gerne vil gøre brug af. Vi kommer naturligvis altid gerne med vores egne ideer, men ved også, at det er i dialogen og udførelsen, at magien skabes.

Tænk forskellige materialer ind i din indretning

“I enhver indretning er det altid klogt at invitere forskellige materialer sammen. Og sikre sig, at de kan arbejde samme i årevis. Læder, træ og natursten kan sagtens bruges med eksempelvis messing og beton. I dag er der så mange fantastiske materialer at arbejde med, at det kun er ens egen fantasi, der sætter grænserne”.

– Kustomhouse

Tænk en samlet enhed

Brug det åbne rum